Incorrect error message while trying to create question without title on 'Add New Question Group' page

Description

When you trying to add a new question on 'Add New Question Group' page and leave 'Question:' field empty then inappropriate error message appears.

Repro:
1. Login to Mifos and go to 'Admin' tab.
2. Click on 'Add New Question Group' link.
3. Select 'Add new question' radio button.
4. Choose any question type and leave 'Question:' field empty.
5. Click 'Add Question' button.

Expected result:
An appropriate error message appears: "Please specify the question."

Actual result:
An incorrect error message appears: "must match "^.

+.$""

Environment

None

Activity

Show:
Mifos Hudson Jira Plugin User
March 14, 2011, 7:50 AM

Integrated in

head-master-secondary #141
Bugfix

Vinod :
Files :

  • questionnaire/src/main/resources/org/mifos/platform/questionnaire/ui/localizedProperties/questionnaire_messages.properties

Lukasz Chudy
March 18, 2011, 8:54 AM

Verified on 18.03.2011
Bug has been fixed properly and now, an appropriate error message appears: "Please specify the question."

Commit Identifier: 16c069096a8f8ee2f12ff748f8989d4590126855
Build Number: hudson-head-master-archive-164

Mifos Hudson Jira Plugin User
April 14, 2011, 7:44 PM

Integrated in

head-master #2920
Bugfix

Vinod : 154ba5189acb69b93e4ada4908dc97bbfe5bf045
Files :

  • questionnaire/src/main/resources/org/mifos/platform/questionnaire/ui/localizedProperties/questionnaire_messages.properties

Assignee

Vinod John

Reporter

Lukasz Chudy

Labels

None

URL

None

Story Points

None

Team

Community - Thoughtworks

Scheduled For

None

Epic

None

Notify

None

productboard URL

None

Man Day Estimate

None

Components

Fix versions

Affects versions

Priority

Minor
Configure