Question Group not display correctly at group Creation

Description

Question groups assigned at the new groups creation, aren't displayed when you specify a meeting schedule

Scenario
1-create a question group and specify the option "Applies To: Create Group "
2- click on create group
3-click on schedule meeting (specify the meeting frequency you desire)
4-click save at the meeting page
5-click continue

expected result
Display of the question group questions that were created

instead you are directly taken to the approval page

Environment

GLIM on
LSIM on
Crenters Off

Activity

Show:
Jakub Sławiński
July 4, 2012, 12:09 PM

Hi Pavan,

in my opinion your patch is not fixing anything.

Moreover, I cannot reproduce this error on my machine. Lukasz, can you check if this error is reproducible?

Lukasz Chudy
July 4, 2012, 12:58 PM

Hi,

This issue occurs only when Center hierarchy is Off.

Pavan, could you fix it as soon as possible? We need this fix for Mifos 2.4.1 release.

pavankumar
July 4, 2012, 1:02 PM

Hi lukasz

ok i wil check when center hierarchy is off and get back to you.

Kamil Kalfas
July 5, 2012, 11:18 AM

Hi pavankumar, i fixed it because we needed it for today.

Fixed in commit: 590babd3648bef387c0abbad66b0f31ab099606c
Build number: head-i-release-commit-41

Łukasz Babski
July 5, 2012, 12:29 PM

Bug has been fixed properly.
Build Date: Thu Jul 05 04:03:28 PDT 2012
Build Number: hudson-head-i-release-archive-34

Assignee

Kamil Kalfas

Reporter

George Lteif

Labels

URL

None

Story Points

None

Team

Core

Scheduled For

None

Epic

None

Notify

None

productboard URL

None

Man Day Estimate

None

Components

Fix versions

Affects versions

Priority

Minor
Configure