Some of the places in community app error message displayed is improper

Description

In some of the places the error message displayed is improper,
Eg.1 While creating the loan product in principal field is left blank instead of entering numbers and try to save the page allowing to save. It should not allow to save if the principal field is left blank instead proper error message should be displayed.
2. While adding the code values in Admin -> System -> Manage codes - while adding the code values if nothing is entered in the fields and click on Add button no error message is displaying or the fields are populating asking for the inputs
3. While running a report and not selecting all the parameters, just Error is displayed and not a clear error message. See attached screenshot. Steps to repro. Go to reports, click to run Client Loans Listing (Pentaho). Select only Loan Purpose drop down and don't select others. Click submit. Error should display.

Environment

None

Activity

Show:
Dilanka Rathnayake
March 9, 2016, 6:59 PM

please any one tell what is the username and password for login for community app.

Thanks

Yogesh Sharma
March 9, 2016, 10:15 PM

hi @Dilalaka Rathnayake username -> mifos and password -> password for the community app.

Adhyan Srivastava
March 13, 2016, 5:36 PM

Hi, I have created a PR for this issue. Below is the given link.
https://github.com/openMF/community-app/pull/1510

Adi Raju
March 23, 2016, 3:18 AM

Please do not close issue after sending PR. We will close the issue when solution is accepted and we merge the code.

SSN
April 19, 2016, 11:28 AM

Tested and working as expected

Fixed

Assignee

SSN

Reporter

SSN

Implementation Priority

None

URL

None

Story Points

None

Team

Core

productboard URL

None

Man Day Estimate

None

Epic Link

Priority

Major
Configure